Sute de elevi sunt așteptați la Muzeul Farmaciei în timpul săptămânii „Să știi mai multe, să fii mai bun” (1-5 aprilie 2013), program care continuă „Școala altfel” de anul trecut. În acest interval, în întreaga țară,  cursurile sunt înlocuite de activități inedite, prin care tinerii au ocazia să descopere într-un alt mod lumea în care trăiesc, să dezvolte abilități noi și să lucreze în echipă.

Suntem onorați de numărul mare de cereri primite pentru vizite în timpul acestei săptămâni – practic, avem zile în care din jumătate în jumătate de oră am programat câte un tur cu grupe de elevi.

Îi așteptăm cu drag și cu leacuri de altădată!

4 Comments

 1. 27/03/2013

  Buna ziua,

  as dori sa fac o programare pentru vizitarea muzeului cu ajutorul
  d-lui Radu Crisan pentru 03.04.2013, intre orele 12-13.30, pentru un grup de 26 elevi de la Colegiul National ” Iancu de Hunedoara” din Hunedoara. Daca puteti sa-mi transmite-ti alte informatii, astept un e-mail.

  Cu multe multumiri,
  Ileana Petrutiu

  • 28/03/2013

   Buna ziua,

   Va multumesc pentru interes; v-am trimis un email pe adresa lasata aici, in care aveti toate detaliile necesare.

 2. 19/02/2014

  Va rog frumos sa imi spuneti daca trebuie planificare pentru vizitarea muzeului in data de 9.04.2014. Suntem un grup de elevi din Baia Mare Scoala “George Cosbuc”

  • 20/02/2014

   Bună ziua, ne bucură intenția dv. de a vizita muzeul; pentru programare, recomandarea noastră este să contactați telefonic colegii care sunt chiar în muzeu și care pot stabili aceste programări. Numărul este 0264 597 567. Mulțumim pentru înțelegere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>