Un număr de 530 de clujeni au vizitat Muzeul Farmaciei în seara de Dragobete, în cadrul evenimentului „Află rețeta dragostei la Muzeul Farmaciei”. Toți vizitatorii au beneficiat de bilet de intrare cu reducere, dar au beneficiat de un program special: pe lângă o vizită completă în încăperile muzeului, ei au putut asista la un recital al trupei OM și au primit rețeta „Elixirului Dragostei”.

Evenimentul a fost organizat de grupul de inițiativă „Prietenii Muzeului”, cu cooperarea și sprijinul Muzeului Național de Istorie a Transilvania, de care aparține și Colecția de Istorie a Farmaciei.

Îi mulțumim lui Călin Ilea pentru fotografiile realizate pe parcursul întregului eveniment. O galerie foto completă găsiți pe pagina de Facebook a Muzeului.

Mulțumim tuturor bloggerilor și jurnaliștilor care au anunțat acest eveniment și tuturor celor care au scris despre experiența lor la Muzeul Farmaciei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>